Beste vaders en gezinnen uit Jette en omgeving,
 
Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken! Vaderdag maakt een grote comeback in Atelier 34zero Muzeum, en we zijn meer dan verheugd om jullie te verwelkomen op een onvergetelijke dag van plezier, gelach en familievreugde. 
 
Eén van de sterattracties op deze dag is ons legendarische springkasteel, een kleurrijke en leuke wereld die de ogen van uw kleine ontdekkingsreizigers zal laten glinsteren: voor slechts €7 hebben uw kinderen onbeperkt toegang tot dit opblaasbare paradijs. Ten tweede bieden we een kunstworkshop aan voor €10 per kind, vanaf 14.00 uur. 🎨
 
 Om je plaats te reserveren, klik hier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Maar daar houdt het feest niet op! Wees tegen 17.00 uur klaar om je te laten betoveren door de aanstekelijke muziek van Quintet Everest, onze favoriete muzikanten. 🎶

En dat alles onder het genot van Jetse en Poolse specialiteiten, aangelengd met een 'conceptueel' drankje.
 
We willen ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om hulde te brengen aan alle geweldige vaders die regelmatig met hun dierbare kinderen het Atelier bezoeken.
En laten we onze moeders niet vergeten, die net zo welkom zijn op deze feestelijke dag. Jullie liefde en steun maken een groot verschil en we zouden het fijn vinden als jullie samen met ons momenten van samenzijn en geluk als gezin willen delen.
 
Dus markeer de datum in jullie agenda, maak je aanstekelijke glimlach klaar en kom op zaterdag 2 september vanaf 12 uur naar het Vaderdagfeest in Atelier 34zero Muzeum. Laten we samen magische herinneringen creëren die voor altijd in ons hart gegrift zullen blijven.
 
We kijken ernaar uit om u met enthousiasme en warmte te verwelkomen,
 
Het team van Atelier 34zero Muzeum