CAT_hommage_AT340_2017_1

 Atelier 34zero Muzeum eert Atelier 340 Muzeum

 Een catalogus met een wat raadselachtige titel is onlangs gepubliceerd in Polen. Afgeleid van een eerbetoon aan Atelier 340 (de voorloper van het Atelier 34zero Muzeum) in de vorm van een tentoonstelling, gehouden in het BWA centrum voor hedendaagse kunst in Katowice die plaatsvond van 16 september tot 23 oktober 2016.

In het kader van de tentoonstellingen over de driedimensionele kunst, heeft het Atelier 34zero Muzeum een eigen uitgeverij opgericht.

De catalogi die het Atelier 34zero Muzeum uitgeeft, weerspiegelen het denkwerk dat aan elke tentoonstelling voorafgaat. Ze zijn eveneens een geweldig middel ter promotie van het werk van de kunstenaars.

Het Atelier 34zero Muzeum brengt ook een verzameling postkaarten met hedendaagse kunst erop uit. Als een echte referentie in de materie, biedt het Atelier 34zero Muzeum zijn diensten ook aan andere instituties en uitgeverijen aan, wanneer het op de verdeling van kunstpostkaarten aankomt. De postkaarten van het Atelier 34zero Muzeum zijn beschikbaar in de meeste musea en boekhandels in België, Frankrijk, Nederland, Polen, Japan en Luxemburg. 

 

 

 

 

Onze catalogus 2023 PDF (217 Mo) is  hier downloadbaar.

Cartes

Om te bestellen contacteer ons per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op + 32 (0)2 428 33 06.

Enregistrer