Beste vrienden,

Heb je ons gemist ? Deze keer komen we snel bij u terug om onze derde sessie van wereldkeukenproeverij aan te kondigen op zaterdag 12 maart 2022. De maart sessie zal gewijd zijn aan Syrische Couscous !
Syrische Couscous is gemaakt van bulgur op smaak gebracht met droge munt, gekonfijt rundvlees en veel groenten aan de zijkant. De laatste wordt speciaal voor u gekookt door het team van het restaurant Tour du Monde in de Rue Léon Théodor in Jette. We kunnen niet wachten om je er een voorproefje van te geven.
Er worden twee diensten aangeboden: een eerste 's middags (12.00-15.00 uur) en een tweede 's avonds (19.00-22.00 uur), voor de unieke prijs van 23 € (drankjes niet inbegrepen).
Tegen betaling kan het gerecht vergezeld gaan van Belgische katholieke bieren en Poolse sappen, bieren en wodka's.

Reserveren verplicht via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0032.(0)2.428.33.06

Reserveringen sluiten op donderdag 10 maart.

We kijken ernaar uit u daar te zien !

Lieve Baby-Boumers,


MARKEER UW KALENDERS ! Na een lang en hopelijk fantastisch vakantieseizoen, is het eindelijk tijd om samen te komen in ons charmante huis van Atelier 34zéro! Wij nodigen u uit om aanstaande zaterdag 5 februari vanaf 14.00 uur met ons mee te doen aan diverse activiteiten en knutselwerkjes rond het thema De vier jaargetijden.
Peuters van 18 tot 36 maanden kunnen zich uitleven, elkaar ontmoeten en vooral plezier maken! Wij zullen u daar graag zien om bij te praten onder het genot van een lekker cultureel drankje!

De prijs is 10 euro per persoon, uitsluitend contant te betalen.

Reserveren verplicht via :
+32 (0)2 428 33 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken ernaar uit u daar te zien!

 

 

 

Het Atelier 34zéro kondigt met genoegen de terugkeer van de proeverijen van de wereldkeuken aan. Wij nodigen u uit om op 22 januari vanaf 12:00 bij ons te zijn.
Deze eerste editie van 2022 zal gewijd zijn aan Poolse zuurkool, bekend als "bigos". Poolse zuurkool concurreert in geen enkel opzicht met zijn Elzasser neef. In ons geval getuigt het van onze interculturaliteit en onze belangstelling voor kool!
Er worden twee diensten aangeboden: een eerste 's middags (12.00 tot 15.00 uur) en een tweede 's avonds (19.00 tot 22.00 uur), voor de unieke prijs van 22 € (dranken niet inbegrepen).
Tegen een meerprijs kan het gerecht vergezeld gaan van Belgische katholieke bieren en Poolse sappen, bieren en wodka's.

Reserveren verplicht via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0032. (0)2. 428. 33. 06

We kijken ernaar uit u daar te zien!

 

Beste vrienden,

We zijn nu ver in het jaar 2022 en we vragen ons allemaal af hoe het zal gaan. Het Atelier 34zéro Muzeum heeft het antwoord!
Graag nodigen wij u uit voor onze traditionele culturele borrel op zondag 6 februari 2022, rond 19.00 uur. Onder het genot van een Poolse wodka en een goed bord paddestoelen kunt u kennismaken met ons culturele programma voor dit prachtige jaar 2022.

We kijken er naar uit u allen daar te zien,
Vriendelijk en cultureel,

Het team van het Atelier 34zéro Muzeum

 

 
JULI 2021 > OKTOBER 2021
JETTE / ATELIER 34ZERO MUZEUM

 

Het sociale kunstproject dat jaren geleden werd opgestart door middel van culturele en artistieke bache, wordt nog steeds verder uitgediept door het Atelier34zero Muzeum. In de structuur worden acht onuitgegeven zeilen met werken van Belgische, Poolse, Britse en Duitse kunstenaars gepresenteerd.

De door het Atelier34zero Muzeum tentoongestelde collectie dekzeilen kan op het eerste gezicht als "schokkend" worden ervaren, maar wil een dialoog met anderen over belangrijke maatschappelijke kwesties op gang brengen. Het project dient een eenvoudig sociologisch doel: verder gaan dan het uiterlijk en de eerste indruk om een uitwisseling te ontwikkelen die door kunst wordt gestimuleerd.

Deze werken, die zich in onze cultuurtuin bevinden, zijn voor iedereen te zien en worden bovendien elke dag tot middernacht verlicht.

Met dit project willen we kunst buiten de muren brengen, zodat mensen die niet naar een kunsthal kunnen gaan, toch van het werk kunnen genieten, en dat zonder ook maar één euro te betalen.

Met: Pascal Bernier (BE), Michael Dans (BE), Łódź Kaliska (PL), Leszek Knaflewski (PL), Sarah Maple (UK) en Yvonne Salzmann (DE).

Vrije toegang zonder reservering via de tuin op nummer 62 rue Eugène Toussaint tijdens de openingsuren van het cultureel café-restaurant.

 

Subcategorieën