Het Atelier 34zéro Muzeum nodigt u uit voor de opening van de tentoonstelling gemaakt door de kinderen van het zomeratelier op zaterdag 27 augustus om

15 uur. De toegang is gratis en zonder reservering. Wij hopen velen van u daar te zien om het werk van onze ontluikende kunstenaars te vieren!

 

Met : Vic Lauwens, Leona Pjetri, Mark Piejtri, Nim Colen, Loes Gijsegom, Floor Decoodt, Lucie Vander Elst, Dora Vander Elst, Juno Ghysels, Noa Ghysels,

Alma Van der Schaaf, Flor Van der Schaaf, Melania Van Muylem, Suzanne Smets, Tayron Vierendeels.

 

De Jette Papa Dag is terug! Op zaterdag 27 augustus willen we hulde brengen aan alle vaders uit Jette en omstreken (moeders zijn ook welkom!) die zo vaak met hun kind(eren) naar de Workshop komen.
Tijdens dit evenement kunt u met uw kinderen genieten van verschillende activiteiten in onze tuin en ons museum. Voor de gelegenheid zal een springkussen worden opgezet. De kunstenares Kimia Nasirian zal ook een unieke kunstworkshop geven! In deze workshop kunnen kinderen kennismaken met verschillende materialen en media om tekeningen, sculpturen, sleutelhangers (...) te maken die je mee naar huis kunt nemen. Vrijheid en creativiteit zijn de sleutelwoorden van deze dag!

De activiteiten beginnen om 14.00 uur. Het volledige programma (kasteel + activiteit) kost 10 euro; voor kinderen die alleen van het springkussen willen genieten, is de prijs 5 euro.

Daarnaast kunt u genieten van ons cultuurpark, Pools-Japanse specialiteiten en Belgische bieren.Schrijf u in op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 02 428 33 06.

 

Lieve Baby-Boumers,


MARKEER UW KALENDERS ! Na een lang en hopelijk fantastisch vakantieseizoen, is het eindelijk tijd om samen te komen in ons charmante huis van Atelier 34zéro! Wij nodigen u uit om aanstaande zaterdag 5 februari vanaf 14.00 uur met ons mee te doen aan diverse activiteiten en knutselwerkjes rond het thema De vier jaargetijden.
Peuters van 18 tot 36 maanden kunnen zich uitleven, elkaar ontmoeten en vooral plezier maken! Wij zullen u daar graag zien om bij te praten onder het genot van een lekker cultureel drankje!

De prijs is 10 euro per persoon, uitsluitend contant te betalen.

Reserveren verplicht via :
+32 (0)2 428 33 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken ernaar uit u daar te zien!

 

 

Beste vrienden,

Heb je ons gemist ? Deze keer komen we snel bij u terug om onze derde sessie van wereldkeukenproeverij aan te kondigen op zaterdag 12 maart 2022. De maart sessie zal gewijd zijn aan Syrische Couscous !
Syrische Couscous is gemaakt van bulgur op smaak gebracht met droge munt, gekonfijt rundvlees en veel groenten aan de zijkant. De laatste wordt speciaal voor u gekookt door het team van het restaurant Tour du Monde in de Rue Léon Théodor in Jette. We kunnen niet wachten om je er een voorproefje van te geven.
Er worden twee diensten aangeboden: een eerste 's middags (12.00-15.00 uur) en een tweede 's avonds (19.00-22.00 uur), voor de unieke prijs van 23 € (drankjes niet inbegrepen).
Tegen betaling kan het gerecht vergezeld gaan van Belgische katholieke bieren en Poolse sappen, bieren en wodka's.

Reserveren verplicht via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0032.(0)2.428.33.06

Reserveringen sluiten op donderdag 10 maart.

We kijken ernaar uit u daar te zien !

Beste vrienden,

We zijn nu ver in het jaar 2022 en we vragen ons allemaal af hoe het zal gaan. Het Atelier 34zéro Muzeum heeft het antwoord!
Graag nodigen wij u uit voor onze traditionele culturele borrel op zondag 6 februari 2022, rond 19.00 uur. Onder het genot van een Poolse wodka en een goed bord paddestoelen kunt u kennismaken met ons culturele programma voor dit prachtige jaar 2022.

We kijken er naar uit u allen daar te zien,
Vriendelijk en cultureel,

Het team van het Atelier 34zéro Muzeum

 

Subcategorieën