Beste ouders en jonge kunstenaars,

 

Bij Atelier 34zéro Muzeum zijn we verheugd om onze boeiende Beeldende Kunst Ontdekkingsworkshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar aan u te presenteren. Elke woensdagmiddag duikt u in de driedimensionale creatieve wereld en geeft u de vrije loop aan de verbeelding van uw kinderen!

 

Wat bieden onze Beeldende Kunst Ontdekkingsworkshops?

 

Artistieke Verkenning: Uw kinderen krijgen de kans om de fascinerende wereld van beeldhouwkunst en driedimensionale kunst te verkennen. Van concept tot realisatie komt elk stadium van het creatieve proces aan bod.

 

Begeleiding door een Gerenommeerde Kunstenaar: Onze workshops worden geleid door de getalenteerde kunstenaar Patrick Guaffi, die zijn expertise en passie voor kunst aan jonge creatieve geesten zal overbrengen.

 

Experimenteren met Verschillende Materialen: Van klei tot steen en papier-maché, uw kinderen ontdekken een verscheidenheid aan artistieke materialen en leren hoe ze deze kunnen manipuleren om hun ideeën tot leven te brengen.

 

Onbeperkte Creativiteit: Moedig de creativiteit van uw kinderen aan door hen unieke vormen te laten creëren en hen te begeleiden bij het uiten van hun emoties door middel van hun creaties.

 

Praktische Informatie:

 

Dagen: Elke woensdagmiddag

Prijs: 50€/maand + 10€ verzekering per jaar

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur

Locatie: Atelier 34zéro Muzeum, Drève de Rivieren, 334, 1090 Jette

Begeleidende Kunstenaar: Patrick Guaffi

Reserveringen: 02.428.33.06 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe Deel te Nemen?

 

Om uw kind in te schrijven voor onze Beeldende Kunst Ontdekkingsworkshops, hoeft u alleen maar hun plaats te reserveren door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat u snel reserveert om de deelname van uw kind te garanderen.

 

Laat de creativiteit van uw kinderen gedijen in onze workshops en ontdek hoe beeldhouwkunst een open deur kan zijn naar persoonlijke en artistieke expressie. Sluit u elke woensdag bij ons aan voor een unieke en verrijkende artistieke ervaring!

 

We kijken ernaar uit om kunst te delen met uw kinderen,

 

Het team van Atelier 34zero Muzeum

 

 

 

 

Tijdens de zomervakantie stelt Atelier34zéro een nieuwe workshop voor onder leiding en begeleiding van beeldend kunstenares Kimia Nasirian. Voor deze editie is de kunstworkshop gebaseerd op het thema « Natuur » met een ongelimiteerd palet van kleuren en vormen. Tijdens deze sessie zullen de kinderen werken met verschillende kunstmedia zoals schilderen, tekenen, collage en meer om unieke en fantasierijke kunstwerken te creëren. Deze leerzame workshop is bedoeld om de creativiteit en het zelfvertrouwen van de kinderen te ontwikkelen. Ze worden aangemoedigd om hun ideeën visueel uit te drukken en hun eigen artistieke stijl te ontdekken. Daarnaast biedt de workshop een veilige en stimulerende ruimte voor kinderen om hun innerlijke wereld te verkennen en hun ideeën met anderen te delen.

Onze workshops zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aarzel niet en schrijf je vroeg in!

 

WANNEER :

Van 10 tot 14 july 9u tot 16u

OF

Van 21 tot 25 augustus 9u tot 16u

 

TARIEVEN: 100 EUR per kind per workshop, materiaal en verzekering inbegrepen. Lunch/picknick mee te brengen. Kinderopvang is voorzien vanaf 16u (2EUR/uur).

 

ING BE69 3631 3943 1678 of Beobank BE79 1096 6374 1333

Communicatie : Zomer workshop 23 (July OF Augustus)

 

Meer info en inschrijven via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)2 428 33 06

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren verplicht via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)2 428 33 06

 

Tijdens de feestdagen van Allerheiligen stelt Atelier34zéro een nieuwe ontwakingsworkshop voor onder leiding en begeleiding van beeldend kunstenares Kimia Nasirian. Voor deze editie stellen wij een multidisciplinaire workshop voor, geleid door beschouwingen over het idee van vrijheid. De kinderen kunnen verschillende media ontdekken die verband houden met de plastische kunsten, met bijzondere aandacht voor het aanleren van systemen van kleursynthese. Zij zullen kunst kunnen ontdekken en investeren als een middel tot expressie, communicatie en openstelling voor de wereld om ons heen. Onze workshops zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aarzel niet en schrijf u nu in!

 

WANNEER:

Van 31 oktober tot 04 november van 9 tot 16 uur.

 

TARIEVEN: 100 EUR per kind per workshop, materiaal en verzekering inbegrepen. Lunch/picknick mee te nemen. Kinderopvang is mogelijk vanaf 16.00 uur (2EUR/uur).

 

Meer info en inschrijven via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)2 428 33 06

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren verplicht via :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)2 428 33 06

 

 

                                                                  

 

De bijeenkomst is geïnspireerd op het artistieke werk van Marek Kuś en het uitgangspunt is de techniek van de kunstenaar om figuren te reproduceren en ze met grafiet te tekenen. Tijdens een creatief spel leren de kinderen, samen met de begeleider, niet alleen de geheimen van het maken van kunstwerken op grote schaal, maar ook het idee erachter. We beginnen met een onafhankelijke tekening van een menselijke lichaamsvorm in een open compositie, we tekenen de vormen van onszelf op een groot papier dat door alle deelnemers is opgemaakt. De kinderen zullen de omtrekken van elkaar tekenen. Zij vullen de voorbereide vormen in met kleurpotloden, volgens het door de kunstenaar opgestelde figurenplan. Er zal een kleurrijke compositie worden gemaakt, die ruimte biedt voor creatieve experimenten op basis van de eigen fantasie en expressie van het kind. De kinderen zullen ook hun eigen beelden creëren, die op een eindfoto zullen worden vastgelegd.
De hele activiteit zal ook een diepe filosofische dimensie hebben. Het zal worden geleid door beschouwingen over het idee van vrijheid, vrede en egalitarisme. Zoals de kunstenaar zijn visie op vrijheid in zijn werk overbrengt, zo zullen de kinderen ertoe gebracht worden over deze concepten te mediteren door hun artistieke schepping. Het is door middel van kunst dat de kunstenaar de kinderen wil leiden om deze begrippen te verdiepen. Ben ik vrij? Wat betekent "ik"? Wat betekent het om vrij te zijn?

Terwijl ze de omtrekken van de vorm van een ander kind tekenen, zullen ze geconfronteerd worden met het idee van vrijheid dat anderen hebben, en dus met het verschil van mening. Hier worden de begrippen tolerantie, egalitarisme en vrede geïntroduceerd. Anderen leren kennen, hun verschillen respecteren en hun rijkdom begrijpen is de eerste stap naar het behoud van de vrijheid en de opbouw van de vrede, die in onze tijd zo essentieel is. Deze workshop is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met irenologie (Johan Galtung) en hen te laten nadenken over het begrip positieve vrede, d.w.z. vrede als een toestand van samenwerking, gelijkheid en rechtvaardigheid, pluralisme en dynamiek.

 

Spreker: Marek Kuś

Duur: 2 uur (van 14 tot 16 uur)

Datum: zaterdag 4 juni 2022

Doelgroep: de voorgestelde activiteit staat open voor kinderen van 6 tot 12 jaar