CarteSponsor

 

SPONSORKAART

Als onafhankelijk kunstencentrum, opgericht in 1979 met als doel het onderzoek in en de promotie van beeldhouwkunst en driedimensionale kunst, wordt Atelier 34zero Muzeum chronisch ondergefinancierd door de overheid, zonder enige analyse van haar werk en de intellectuele inhoud ervan. Daarom, en al meer dan 35 jaar, zorgen "verlichte" mensen voor de ondersteuning van onze activiteiten.

Als particulier of via hun bedrijf kunnen kunstliefhebbers financieel participeren in de ontwikkeling van onze activiteiten en het versterken van onze uitstraling in België en het buitenland.

 Er zijn verschillende formules om uw steun te betuigen:

Sympathisantenaart: 50 € (koppel: 80 €)

Gratis inkom op de activiteiten van Atelier 34zero Muzeum (openingen, tentoonstellingen, post-openingen, lezingen, filmvertoningen, enz.). 30% korting op boeken en catalogi gepubliceerd door Atelier 34zero Muzeum. Kortingen op de andere edities (multipels) van Atelier 34zero Muzeum. Gratis toegang tot het Documentatiecentrum, gewijd aan de beeldhouwkunst en driedimensionale hedendaagse kunst.

Ondernemers - of bedrijfskaart: 600 €

Zelfde voordelen als de sympathisanten, plus: De kaarthouder kan een persoon van zijn/haar keuze uitnodigen. 10% korting op de aankoop van werken in het Atelier 34zero Muzeum. (500 € max. per jaar). Persoonlijke uitnodiging voor een preview, met telkens begeleide rondleiding op de tentoonstelling in de aanwezigheid van de kunstenaar(s).Uitnodiging om de vergaderingen van de Spontane Raad van Atelier 34zero Muzeum (3-4 bijeenkomsten per jaar) bij te wonen.
Facturatie mogelijk.

Kaarten voor grote ondernemingen

Prijzen en voordelen op aanvraag.

Kaarten geldig voor een jaar vanaf de datum van betaling.

Inschrijving:

Door overschrijving op rekeningnummer ING BE69 3631 3943 1678 met vermelding van naam en volledig adres. Voor overschrijvingen uit het buitenland: IBAN BE69 3631 3943 1678, BIC: BBRUBEBB

Bijkomende inlichtingen:

Tel.: + 32 (0)2 424 24 12 - Fax: + 32 (0)2 424 23 90 - Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.