Een paar stappen verwijderd van het treinstation van Jette in het noordwesten van Brussel, ontdekt u een tijdloze plek waar artistieke experimenten, intellectuele expressie en sociaal-culturele betrokkenheid centraal staan in onze missie. Duik in een artistiek avontuur dat in 2024 zijn 45-jarig jubileum zal vieren door Atelier 34zéro Muzeum te verkennen. Help ons dit culturele erfgoed te behouden door onze campagne te ondersteunen; laten we onze geschiedenis niet vervagen!

 

 

Een geschiedenis van betrokkenheid

Onze non-profit organisatie is zowel een uitgeverij, een hedendaagse kunstruimte als een culturele baken. Het is een centrum geweest voor artistiek onderzoek en creatie gewijd aan beeldhouwkunst en driedimensionale kunst in België, waarbij de vele facetten van deze disciplines worden verkend. Het heeft gediend als een toevluchtsoord voor creativiteit en heeft bijgedragen aan de lokale geschiedenis. Het is uitgegroeid tot het convergentiepunt van hedendaagse kunst, cultuur en de gemeenschap, waar levendige debatten worden gevoerd, delen wordt aangemoedigd en lachen wordt geïnspireerd.

 

 

Wanneer kunst verschil vormgeeft

We zijn ons er goed van bewust dat onze artistieke richting soms verwarrend kan zijn, maar het maakt integraal deel uit van ons DNA. Via onze tentoonstellingen, culturele evenementen, educatieve projecten en nationale en internationale samenwerkingen vieren we artistieke diversiteit en promoten we unieke creatieve stemmen die soms aan de randen van de traditionele en institutionele kunstwereld staan, en bieden we een ruimte waar Belgische hedendaagse kunst onbelemmerd kan gedijen. We streven er niet alleen naar kunstwerken tentoon te stellen, maar ook om dialogen aan te gaan, emoties op te roepen, reflectie te stimuleren en de grenzen van creatie te verkennen.

 

 

Kunst is de essentie. Samen voor een culturele toekomst.

Onze fondsenwervingscampagne is ontstaan uit de noodzaak om een erfgoed te behouden dat dreigt te verdwijnen. Elke donatie die we ontvangen, is een daad van vertrouwen in ons werk. Na vele jaren van betrokkenheid staat Atelier 34zéro Muzeum voor onoverkomelijke financiële uitdagingen. We lanceren deze campagne om deze plek te redden waar moderne kunstvormen en driedimensionale expressies een thuis hebben gevonden.

 

Ontdek een spannende uitdaging die op ons wacht

Ons doel is duidelijk: blijven een speels en boeiend cultureel programma aanbieden dat debat en reflectie stimuleert. We willen het gebrek aan materiële middelen aanpakken en een grote tentoonstelling financieren waarbij 12 kunstenaars uit heel België samenkomen rond sobere en abstracte steenbeeldhouwkunst. Het doel? Artistiek onderzoek en creatie confronteren, nieuwe facetten van driedimensionale kunst verkennen en een boeiende ervaring bieden aan kunstliefhebbers en onze gemeenschap! Uw steun is essentieel om ons dynamische culturele programma te behouden terwijl we wachten op subsidies voor programmering en structurele ondersteuning. De fondsen die we zoeken, zullen ons in staat stellen onze activiteiten voort te zetten, onze faciliteiten te behouden en de kwaliteit van onze artistieke evenementen te handhaven. Ze zullen ons helpen kunstenaars te blijven ondersteunen, tentoonstellingsmogelijkheden te bieden en onze gemeenschap te betrekken bij stimulerende artistieke reflectie.

 

 

Bedankt voor het volgen van ons: Sluit je aan bij het Avontuur van Atelier 34zéro Muzeum!

Kom Atelier 34zéro Muzeum bezoeken, ontdek onze tentoonstellingen en dompel jezelf onder in onze culturele reis. Jouw steun is essentieel om deze artistieke oase in leven te houden.

Om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten, boeiende tentoonstellingen en updates, volg ons op onze socialemediaplatforms! Sluit je aan bij onze artistieke gemeenschap op Facebook, Growfunding en onze website, en ontdek onze laatste nieuwtjes in realtime. Jouw aanwezigheid en interacties betekenen veel voor ons.

Laten we verbonden blijven en samen blijven vieren wat kunst, cultuur en creativiteit voor ons betekenen. Nogmaals bedankt voor je waardevolle steun! #HedendaagseKunst #Cultuur #SteunAtelier34zéroMuzeum