L'Atelier 34zéro kondigt met genoegen de terugkeer aan van de proeverijen van de wereldkeuken! De eerste zitting van 2023 zal gewijd zijn aan Poolse zuurkool (bigos). Heel anders dan zijn Elzasser tegenhanger is bigos het traditionele Poolse gerecht dat bij elke grote familiegebeurtenis wordt gegeten. Gemaakt van zure kool gekookt met varkensvlees, worstjes, champignons, tomaten en kruiden, is "bigos" een zeer geurig gerecht, gevuld met de geur van het bos. Het recept verschilt van streek tot streek, en zelfs van familie tot familie. Kom op zondag 15 januari uw buik opwarmen en ontdek het recept van onze koks. Wij bieden lunch (12 uur) en diner (19 uur). Het gerecht kost 22€. Je kunt er natuurlijk een wodka of een biertje bij drinken.

Informatie en reservering vereist:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

02 428 33 06