Imagine ArtScience "Creëert"
 
🗓️ Datum: 11-13 april
📍 Locatie: Le Bistro, Ch. de Wemmel 281, Jette
 
Geleid door burgers voor burgers, met de bijdrage van kunstenaars als onderdeel van de satellietevenementen van het Nieuwe Europese Bauhaus 2024.
In het hart van de gemeenschap van Jette zal een levendig evenement plaatsvinden waar een eens leeg canvas zal veranderen in een tapijt van lokale gevoelens. Burgers van alle leeftijden zullen worden begeleid in het creëren van een uniek gemeenschapskunstwerk, waarbij elk een penseelstreek, een regel poëzie, een gedurfd schets of een vleugje kleur toevoegt. Samen zullen ze een visuele en literaire mozaïek weven die de geest van hun collectieve ervaringen vastlegt. Dit gemeenschappelijke meesterwerk zal groeien met elke bijdrage, en veranderen in een uniek symbool dat de diverse stemmen, talen, dromen en aspiraties van de deelnemers belichaamt. Het zal niet alleen kunst zijn, maar een gesprek in kleur en tekst, een levend document van de hartslag van de gemeenschap.
 
Sluit je aan bij ons voor deze artistieke workshop om de Imagine ArtScience tentoonstelling te lanceren in het hart van Jette.