De Dag van de papa

Het Atelier34zero Muzeum hecht veel belang aan de diversiteit van zijn bezoekers: 70% van het publiek van ons cultuurpark bestaat uit ouders en hun kinderen. Wij willen hulde brengen aan al deze vaders die zo vaak komen en die ons sociologisch project in ons cultuurpark, de hedendaagse kunst, de kippen, de eenden, de konijnen en onze biologische tuin op prijs stellen.


Op zaterdag 28 augustus vanaf 14.00 uur lanceren wij dus de Dag van de Papa: voor deze gelegenheid plaatsen wij een springkussen in ons park en zal er ook een plastic kunstactiviteit met een kunstenaar plaatsvinden voor kinderen die meer over kunst willen leren. De activiteit duurt een uur en begint om 16.00 uur.


Het volledige programma (kasteel + kunstactiviteit) kost 10 euro; voor kinderen die alleen van het springkussen willen genieten, kost het 05 euro.


Papa's (en mama's, die ook welkom zijn) vinden bij ons een traditioneel menu van Pools-Jette specialiteiten, Poolse en Belgische katholieke bieren, verse biologische sappen en een selectie wodka's.


Beste vaders en families, jullie zijn van harte uitgenodigd om een ontspannende tijd door te brengen bij Atelier34zero Muzeum.