washington

Frank Synowicz, Hail to the Chief : Georges Washington   

Het Atelier 34zero Muzeum nodigt u uit om onze volgende solo-tentoonstelling van Frank Synowicz te komen bezichtigen. De vernissage zal plaatsvinden op zaterdag 12 september om 12u.

Frank Synowicz is afgestudeerd aan het College for Creative Studies in Detroit. Als multimediakunstenaar combineert hij nu op efficiënte wijze fotografie, animatie, video en virtual reality met traditionele media zoals schilderen en tekenen. Zijn visuele experimenten met representatieve portretten van presidenten zijn een eigen commentaar van de kunstenaar op de "donkere kanten" van een verkiezingscampagne - van het in diskrediet brengen van andere kandidaten, via mooie beloftes, tot de praktijken zoals manipulatie en intimidatie. Deze tentoonstelling vond eerder al plaats in BWA Katowice. U kan bij ons de film bekijken die tijdens dit evenement werd gerealiseerd.

Om u te verwelkomen worden u, zoals altijd, Jetto-poolse specialiteiten aangeboden, vergezeld van Belgische katholieke bieren en verschillende Karpatische vodka's.

We verwelkomen u met alle respect voor de gezondheid.

De tentoonstelling opent op 12 september en loopt tot 27 december 2020.

Ticket: €7