Ateliersculpture_34zero

Uw kind is creatief of wil dat worden? Wil je zijn verbeelding een boost geven?
Atelier 34zero Muzeum biedt workshops initiatie beeldhouwen aan voor kinderen van 6 tot 12 jaar, elke woensdag van 13u45 tot 16u15 uur, waar ze technieken leren, ondersteuning en tips krijgen, terwijl ze zich amuseren met verschillende vormen en materialen.
In de Atelier 34zero Muzeum wordt de fantasie van kinderen gestimuleerd door de tentoonstellingen die er plaats vinden, de werken die er worden getoond en de kunstenaars die er werken.

Het atelier voor beeldhouwkunst stelt zich tot doel de kinderen in hun creativiteit van nabij te volgen.

 

laboARToire

Atelier 34zero Muzeum, het onafhankelijke centrum voor hedendaagse kunst, stelt u een interactieve en originele pedagogische formule voor waarin uw leerlingen met hedendaagse kunst in contact komen: het laboARToire.

Ons laboARToire werd speciaal voor scholen ontwikkeld en neemt de dagelijkse omgeving en de persoonlijke ervaringen van de leerlingen als vertrekpunt om rond hedendaagse kunst te werken.

   annif   annif1

Atelier 34zero Muzeum organiseert op aanvraag creatieve verjaardagsfeesten voor kinderen: begeleid door een plastische kunstenaar ontdekken de kinderen de kunstwerken uit ons museum en experimenteren ze met een artistieke techniek tijdens een creatief atelier. De activiteit eindigt met een feestelijk hapje in het Cultuurcafé.

bernard_venet_ligne_indeterminee_2004

Voor elke tentoonstelling biedt Atelier 34zero Muzeum rondleidingen voor iedereen aan.

Onze rondleidingen zijn afgestemd op de leeftijd en de ervaring van de deelnemers.