• Doorgaan naar inhoud
  • Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen

Nav weergave zoeken

Navigatie

  • Home
  • tentoonstellingen
  • evenementen
  • Uitgaven
  • collectie
  • activiteiten
  • diensten
  • kinderen
  • Café

Zoeken

  • U bevindt zich hier:  
  • Home

Exhibition : Mushrooms in contemporary art

casey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENING : 30/11/2019 - 12 p.m.

Atelier 34zéro Muzeum invites you to the opening of the exhibition Mushrooms in Contemporary Art. Located at the border between reality and fiction, the image of the mushroom refers to magical, mystical worlds, populated by strange beings and walkers trapped in these universes.

Our interest in this subject stems from the history of our exhibition space, which promotes sculpture and three-dimensional art. During its nearly forty years of existence, Atelier 340 Muzeum / Atelier 34zero Muzeum has always paid particular attention to the relationship between artists and matter, how it influences the concept, how it participates in the elaboration of the work, or how it is "taken hostage" by the artists' will. In this spirit, this international and collective exhibition will present both works and reproductions of works of art on 20m² tarpaulins, installed in our exhibition halls and in our cultural park.

On this occasion, you will be able to discover, both in our cultural park and inside our buildings in the main hall, the works of: Michael Aerts (BE), John Casey (US), Christophe Gilland (CZ), Matt Gordon (US), Marion Peck (PH), Jone Reaño Sibugan (PH), Andrzej Urbanowicz (PL) and Michel Walgraeve (BE).

gilland

WERELDKEUKEN - De Khinkali van Georgië 05/03

 

Voor deze editie van de Wereldkeuken van maart stellen we voor een van de emblematische gerechten van Georgië te ontdekken: khinkalis. Deze ravioli was oorspronkelijk het traditionele gerecht van bergherders. Er bestaan verschillende versies, maar wij hebben ervoor gekozen om u de meest populaire te laten proberen, die gevuld met vlees. De chef laat u proeven van haar sappige khinkalis, gevuld met rundvlees, lamsvlees, uien en een typisch mengsel van kruiden. U kunt de traditionele proeftechniek toepassen om geen druppel van de heerlijke bouillon in deze lekkernij te verliezen; maak een klein gaatje en drink het sap! Een Georgisch dessert zal ook op het menu staan!
We zien u graag op 5 maart in Atelier 34zero Muzeum.


Wij bieden service vanaf 12:00, de hele dag en avond. De prijs van het gerecht is 14€. U kunt er natuurlijk een beetje wodka of bier bij drinken.

Informatie en reservering gewenst:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 428 33 06

 

 

WERELDKEUKEN - Roomse pens 12/02

 

Voor deze tweede editie van de wereldkeuken eren wij het orgaanvlees door u pens à la romaine te laten proeven. Aanvankelijk een populair gerecht, is het uitgegroeid tot een delicatesse van de Italiaanse gastronomie. Zoals bij veel gerechten heeft elke streek of stad zijn eigen recept voor het bereiden van pens. Het unieke aan Romeinse pens is dat twee ingrediënten de pens geurig en heerlijk smeltend maken: pecorino romano en wilde munt. Wij nodigen u uit om op zondag 12 februari kennis te komen maken met dit essentiële gerecht uit de Italiaanse keuken.

 

Wij bieden service vanaf 12 uur 's middags de hele dag en avond. Het gerecht kost 19€. Je kunt er natuurlijk van genieten met een kleine wodka of een biertje.

 

Informatie en reservering vereist:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

02 428 33 06

 

Cultureel glas 2023

 

Beste vrienden,

 

We zijn nu ver in het jaar 2023 en we vragen ons allemaal af hoe het zal gaan. Het Atelier 34zéro Muzeum heeft het antwoord!

Wij nodigen u graag uit voor onze traditionele culturele borrel op vrijdag 17 februari 2023 om 19.00 uur. U krijgt de gelegenheid om ons cultureel programma voor dit prachtige jaar 2023 te ontdekken rond streekgerechten uit onze Jettois culturele perimeter, vergezeld van alle wodka's die ons gelukkig maken in de winter en een reeks Belgische en Poolse bieren.

 

We zien er naar uit jullie daar allemaal te zien,

Vriendelijk en cultureel,

 

Het team van het Atelier 34zéro Muzeum

 

Pagina 6 van 20

  • Start
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Volgende
  • Einde
  • Français (FR)
  • English (UK)
  • Deutsch (DE)
  • praktische informatie
  • Contacteer ons
  • Mailing list
  • Lidmaatschap

Powered by Joomla!®